top of page

One by one

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions

worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Russian volume

Bij de Russian Volume ook wel 2d-6d techniek genoemd zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Zijn wimperextensions schadelijk?

Nee, wimperextensions en of de lijm die gebruikt word zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers. Daarnaast word er goed gekeken naar de draagkracht van u wimpers en u zult hierin worden geadviseerd. In overleg met de klant wordt elke set gestyled op de oog vorm en wensen. Mochten u wensen niet overeenkomen met mijn advies, dan zou ik dit ook aangeven en afraden.

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?

Wimperextensions is in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven 4-5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers. Om de set goed te onderhouden, geven we als advies elke 2-3 weken terug te komen voor een refill.

Wat te doen voor de behandeling?

Heb je besloten om een afspraak te maken, dan is het prettig als je zonder mascara komt en voor lensdragers, de lenzen uit te doen. Dan gaan we samen de lengte, krul en styling bepalen.

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?

Een nieuwe set one by one wimperextensions plaatsen, neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag.

Russian volume 2,5 tot 3 uur. Komt u voor de eerste keer? Dan neemt het iets meer tijd in beslag vanwege een intake consult.

De duur van een opvulbehandeling varieert met de week waarin u terug komt.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

U kunt bij ons ook u wimperextensions laten verwijderen. Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt, dit brengt geen schade aan u eigen wimpers. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga niet aan de wimperextensions trekken, zo breek je de eigen wimper af!

Welke nazorg is er nodig?

- Uw wimperextensions dienen minstens 1x per dag goed gereinigd te worden. Dit is nodig tegen ophopend vuil en bacteriën. Vooral als u wimperextensions draagt voor langer termijn is dit zeer belangrijk. Ik verkoop in de salon een anti-bacteriële reiniging foam met een reinigings- borstel, speciaal voor wimperextensions. Zo voorkomt u nare gevolgen op langer termijn, daarnaast heeft u bij het goed schoonhouden langer plezier van uw wimperextensions.

- Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na wassen.

- Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis.

- Het gebruik van mascara word afgeraden, mocht je toch mascara willen dragen, dan kun je mascara, speciaal voor wimperextensions aanschaffen.

- Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen.

- De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten.

- Een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben.

- Probeer niet de wimperextensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen.

- Trek niet aan uw wimpers.

- Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje.

- Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje. Dit borsteltje krijgt u na elke behandeling van mij mee.

- De wimpers niet kammen als ze nat zijn, wacht tot ze helemaal droog zijn!​

Lashes & Beauty By Patricia salon Amersfoort

bottom of page