top of page

Wimperlifting Russian Volume

Wat is Lash Lift?


Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.


Voordelen wimperlifting


Resultaat 4 tot 6 weken zichtbaar. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling. Ogen lijken groter. Geeft een natuurlijke uitstraling. Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.


Hoe het werkt


U wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd.

Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.

Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd.

Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens breng ik het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten. Indien gewenst kunnen de wimpers behandeld worden met Semi permanenten Mascara. Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.


Nazorg


De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken. Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat. Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren. Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

bottom of page